نی‌ نی سایت

۲۱ نکته الزامی آشپزی خانگی ایرانی از زبان مادران نی نی سایت





۲۱ نکته طلایی آشپزی خانگی ایرانی از زبان مادران نی نی سایت

آشپزی ایرانی با عطر و طعم بی‌نظیرش، همیشه جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ما داشته. اما گاهی اوقات، فوت‌وفن‌های کوچیکی هستن که می‌تونن طعم غذای ما رو زیر و رو کنن. این بار، سراغ تجربیات ارزشمند مادران نی نی سایت رفتیم تا ۲۱ نکته کلیدی آشپزی خانگی ایرانی رو براتون جمع‌آوری کنیم.

این نکات، حاصل سال‌ها تجربه و آزمون و خطا در آشپزخانه‌های خونگی هستن. پس با دقت بخونید و سعی کنید در آشپزی‌هاتون ازشون استفاده کنید.

  • راز خوشمزگی قورمه سبزی:

    اضافه کردن یک قاشق رب انار در اواخر پخت، طعم قورمه سبزی رو بهشتی می‌کنه!
  • ته‌دیگ سیب‌زمینی طلایی:

    قبل از چیدن سیب‌زمینی‌ها، کمی زعفران دم‌کرده و روغن رو مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید.
  • پیازداغ مجلسی:

    برای داشتن پیازداغ چیپسی و کاراملی، پیازها رو خیلی نازک برش بزنید و در روغن فراوون سرخ کنید.
  • گرفتن تلخی بادمجان:

    بادمجان‌های برش خورده رو در آب نمک به مدت نیم ساعت قرار بدید تا تلخیشون گرفته بشه.
  • راز کباب کوبیده آبدار:

    از گوشت چرخ کرده دوبار چرخ شده استفاده کنید و حتماً پیاز رنده شده رو خوب آبگیری کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • مرغ زعفرانی خوش‌عطر:

    مرغ رو حداقل یک ساعت قبل از پخت در زعفران دم‌کرده، آبلیمو و روغن زیتون بخوابونید.
  • برنج دون و مجلسی:

    برنج رو قبل از پخت، حداقل نیم ساعت در آب نمک خیس کنید.
  • رفع شوری غذا:

    یک تکه سیب‌زمینی پوست‌کنده داخل غذا بندازید تا نمک اضافی رو جذب کنه.
  • جلوگیری از ترک خوردن کوکو:

    به مایه کوکو یک قاشق آرد اضافه کنید.
  • راز خوشمزگی آش رشته:

    از کشک ساییده شده و باکیفیت استفاده کنید و قبل از اضافه کردن به آش، اون رو رقیق کنید.
  • جلوگیری از وا رفتن دلمه:

    قبل از پخت دلمه‌ها، اون‌ها رو با یک بشقاب سنگین بپوشونید.
  • طعم‌دار کردن گوشت چرخ‌کرده:

    به گوشت چرخ‌کرده، کمی پودر سوخاری و تخم مرغ اضافه کنید.
  • رنگ زیبای قیمه:

    برای داشتن قیمه با رنگ قرمز خوشرنگ، از رب با کیفیت استفاده کنید و اون رو در روغن تفت بدید.
  • خوشمزه کردن عدس پلو:

    به عدس پلو، کمی کشمش و خرما اضافه کنید.
  • تهیه آب گوشت لذیذ:

    از قلم گوسفندی در آب گوشت استفاده کنید تا طعم بی‌نظیری بهش بده.
  • رفع بوی بد سیر:

    برای از بین بردن بوی سیر، بعد از خوردن اون، یک سیب بخورید.
  • خوش عطر شدن خورشت فسنجان:

    گردو را با حرارت ملایم تفت دهید تا روغن پس دهد و عطرش بلند شود.
  • راز رنگ زیبای باقالی پلو:

    باقالی تازه را بعد از پخت در آب یخ بریزید تا رنگ سبزش حفظ شود.
  • جلوگیری از کپک زدن ترشی:

    همیشه از قاشق تمیز برای برداشتن ترشی استفاده کنید.
  • تهیه مربای شفاف:

    در حین پخت مربا، کف روی آن را مرتباً بردارید.
  • طعم دار کردن سس ماکارونی:

    یک قاشق چای خوری پودر آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید.

نوش جان!








آموزش آشپزی خانگی ایرانی: خلاصه تجربیات نی نی سایت (21 مورد)

آموزش آشپزی خانگی ایرانی: خلاصه تجربیات نی نی سایت (21 مورد)

راز قورمه سبزی خوشمزه: تفت دادن حسابی سبزی!

بیشتر خانم های نی نی سایتی معتقدند راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن اصولی و طولانی سبزیه. اونقدر باید تفت بخوره که رنگش تیره بشه اما نسوزه! مراقب باشید روغن هم کم نریزید. بعضی ها میگن سبزی رو با حرارت خیلی کم تفت میدن تا کاملا آبش کشیده بشه و بعد سرخ بشه. بهره‌گیری از شنبلیله خشک معطر هم فراموش نشه!شنبلیله بیش از حد باعث تلخی قورمه سبزی میشه. میتونید از مخلوط سبزی قورمه آماده استفاده کنید اما خودتون هم یکم اسفناج و گشنیز تازه بهش اضافه کنید. لوبیا چیتی هم گزینه مناسبی برای قورمه سبزی هست. برای لعاب دار شدن قورمه سبزی، کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه کنید.

فوت و فن کوبیده آبدار: پیاز رنده شده و یخ!

اکثر کاربرهای نی نی سایت تاکید دارن که برای داشتن کوبیده آبدار و خوشمزه، پیاز رو باید رنده ریز کرد و آبش رو گرفت. اما بعد از اینکه آب پیاز رو گرفتید، دوباره با گوشت مخلوط کنید. یه تیکه یخ کوچولو هم به مواد کوبیده اضافه کنید تا چربی گوشت آب نشه و کوبیده سفت نشه. ورز دادن گوشت خیلی مهمه. حداقل 10 دقیقه گوشت رو ورز بدید تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه. از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید. کمی دنبه گوسفندی هم به گوشت اضافه کنید. زعفران و سماق طعم کوبیده رو بی نظیر میکنه. قبل از سیخ زدن، دستتون رو با آب پیاز خیس کنید.

ته چین طلایی: ماست چکیده و زعفران فراوون!

برای داشتن ته چین طلایی و خوشمزه، حتما از ماست چکیده استفاده کنید. هر چی ماستتون غلیظ تر باشه، ته چینتون بهتر میشه. زعفران رو حسابی دم کنید و به ماست اضافه کنید. هر چی زعفران بیشتر باشه، رنگ ته چینتون طلایی تر میشه. برنج رو کمی دون تر بردارید. برای خوش عطر شدن ته چین، کمی گلاب هم به ماست اضافه کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا