نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان را میپزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)






خوشمزه ترین مرغ جهان را میپزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

سلام دوستای گلم! بالاخره تصمیم گرفتم بعد از سال ها گشت و گذار توی نی نی سایت و جمع آوری دستورهای مختلف، دست به کار بشم و خوشمزه ترین مرغ دنیا رو بپزم. اینجا خلاصه ای از 28 تا از بهترین نکته ها و ترفندهایی که از بچه های نی نی سایت یاد گرفتم رو براتون مینویسم. امیدوارم به دردتون بخوره!

این دستورها و نکات، عصاره تجربه های خانم های با سلیقه و کدبانو توی نی نی سایته. از مرینیت های مختلف گرفته تا روش های پخت متفاوت، همه رو اینجا براتون جمع کردم.

  • اول از همه، مرغ رو خوب بشورید و خشک کنید. این خیلی مهمه!
  • برای مرینیت، از پیاز رنده شده و آبلیمو استفاده کنید. معجزه میکنه!
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • زعفران دم کرده یادتون نره! رنگ و طعم فوق العاده ای به مرغ میده.
  • ماست چکیده، مرغ رو خیلی نرم و لذیذ میکنه.
  • یه کم سس مایونز هم به مرینیت اضافه کنید. نگران نباشید، طعمش عالی میشه.
  • برای عطر و طعم بیشتر، از ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و پاپریکا استفاده کنید.
  • بهترین زمان برای مرینیت، حداقل 2 ساعته. اگه بیشتر بمونه که چه بهتر!
  • برای پخت توی فر، مرغ رو توی کیسه فر بذارید. اینطوری آبدار میمونه.
  • اگه کیسه فر ندارید، روی ظرف رو با فویل بپوشونید.
  • درجه حرارت فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • زمان پخت بستگی به اندازه مرغ داره، ولی معمولا حدود 1.5 تا 2 ساعت کافیه.
  • برای سرخ کردن مرغ، از روغن کم استفاده کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا نسوزه.
  • موقع سرخ کردن، در ظرف رو بذارید تا مرغ خوب بپزه.
  • برای اینکه مرغتون طلایی بشه، آخرای پخت در ظرف رو بردارید و حرارت رو زیاد کنید.
  • میتونید مرغ رو با سبزیجات مختلف مثل سیب زمینی، هویج و فلفل دلمه ای بپزید.
  • اگه میخواید مرغتون ترش و شیرین بشه، از رب انار و کمی شکر استفاده کنید.
  • برای طعم دودی، میتونید از پودر دودی یا یک تکه چوب گردو استفاده کنید.
  • میتونید مرغ رو به صورت کبابی هم درست کنید.
  • قبل از کباب کردن، مرغ رو حتماً مزه دار کنید.
  • میتونید از سیخ های چوبی یا فلزی برای کباب کردن مرغ استفاده کنید.
  • مرغ کبابی رو با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن مرغ آبپز، از پیاز، سیر، هویج و کرفس استفاده کنید.
  • میتونید مرغ آبپز رو برای تهیه سوپ یا آش استفاده کنید.
  • برای اینکه مرغ ریش ریشتون خشک نشه، اون رو توی آب مرغ نگه دارید.
  • از آب مرغ میتونید برای تهیه سس یا آبگوشت استفاده کنید.
  • مرغ پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهایی هست که میشه با مرغ درست کرد.
  • برای تهیه مرغ پلو، مرغ رو جدا بپزید و بعد با برنج مخلوط کنید.

یادتون نره که آشپزی یه هنر سلیقه ایه. پس از امتحان کردن دستورهای مختلف نترسید و با توجه به ذائقه خودتون تغییرات لازم رو اعمال کنید.

منتظر نظرات و تجربه های شما هستم!


خوشمزه ترین مرغ جهان رو پختم! (خلاصه تجربه ها از نی نی سایت – 28 مورد)

راز مرغ های خوشمزه نی نی سایتی در چیه؟

1. مرینیت عالی: مهمترین چیز، مرینیت کردن مرغ قبل از پختنه. خیلی ها میگن حداقل 2-3 ساعت توی مواد بمونه، بعضی ها هم یه شب کامل رو پیشنهاد میدن.

2. مواد مرینیت متنوع: از پیاز و سیر رنده شده بگیر تا آبلیمو، روغن زیتون، زعفران، ماست، سس خردل، پاپریکا، فلفل سیاه، و حتی سس سویا، کلی پیشنهاد مختلف هست.

3. زیر پوست مرغ رو هم مرینیت کنید: برای طعم بهتر، سعی کنید مواد مرینیت رو زیر پوست مرغ هم بمالید تا همه جای مرغ طعم دار بشه.

4. حرارت مناسب فر: خیلی ها میگن فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

5. مدت زمان پخت: بستگی به وزن مرغ داره، اما به طور معمول برای یه مرغ متوسط حدود 1.5 تا 2 ساعت زمان لازمه.

6. چک کردن پخت مرغ: برای اینکه مطمئن بشید مرغ پخته، با یه چاقو یا چنگال توی ضخیم ترین قسمت مرغ فرو کنید. اگه آب شفاف بیرون اومد، یعنی مرغ پخته.

مدتیه که درگیر پختن یه مرغ بی نقصم. توی نی نی سایت یه عالمه دستور و تجربه هست، اما انقدر زیاده که آدم گیج میشه. این پست خلاصه ای از 28 تا از بهترین نکته هایی هست که از نی نی سایت درآوردم تا بلکه بتونم به اون مرغ رویایی برسم!

تکنیک های ویژه برای مرغی آبدار و خوشرنگ

7. کره و آبلیمو: قبل از اینکه مرغ رو بذارید توی فر، چند تکه کره روی مرغ بذارید و روش آبلیمو بریزید. این کار باعث میشه مرغ آبدار و خوشرنگ بشه.

8. پوشاندن مرغ با فویل: برای اینکه مرغ خشک نشه، میتونید نیم ساعت اول پخت، روی مرغ رو با فویل بپوشونید و بعد بردارید تا رنگ بگیره.

9. سس کره و عسل: یه سس خوشمزه با کره آب شده، عسل و سس سویا درست کنید و در طول پخت چند بار روی مرغ بمالید.

10. بهره‌گیری از سبزیجات معطر: توی سینی فر، دور و بر مرغ، سبزیجات معطری مثل رزماری، آویشن و سیر بذارید. این کار باعث میشه مرغ عطر و طعم بهتری بگیره.

11. سیب زمینی و هویج: میتونید سیب زمینی و هویج رو هم توی سینی فر همراه مرغ بذارید تا بپزن و یه غذای کامل داشته باشید.

12. آب پیاز: بعضی ها میگن ریختن آب پیاز توی سینی فر باعث میشه مرغ طعم بهتری بگیره و خشک نشه.

13. مرغ شکم پر: برای یه مرغ مجلسی، میتونید شکم مرغ رو با موادی مثل برنج، کشمش، گردو، زرشک و سبزیجات معطر پر کنید.

ترفندهای طلایی نی نی سایتی ها

14. بهره‌گیری از پودر سیر: اضافه کردن پودر سیر به مواد مرینیت، طعم خیلی خوبی به مرغ میده.

15. زعفران دم کرده: زعفران دم کرده یه طعم و رنگ بی نظیر به مرغ میده.

16. فلفل دلمه ای: گذاشتن چند تکه فلفل دلمه ای توی سینی فر، هم عطر خوبی به مرغ میده و هم طعمش رو بهتر میکنه.

17. دمای فر: دمای فر خیلی مهمه. اگه دما خیلی بالا باشه، مرغ میسوزه و اگه خیلی پایین باشه، مرغ خشک میشه.

18. مرغ درسته یا تکه ای: پختن مرغ به صورت درسته زمان بیشتری میبره، اما طعمش معمولا بهتره.

19. چرب کردن سینی فر: قبل از اینکه مرغ رو بذارید توی سینی فر، حتما سینی رو چرب کنید تا مرغ بهش نچسبه.

نکات ریز اما مهم

20. شستن مرغ: بعضی ها میگن شستن مرغ قبل از پخت ضروریه، اما بعضی ها هم میگن لازم نیست.

21. خشک کردن مرغ: قبل از اینکه مرغ رو مرینیت کنید، حتما با یه دستمال کاغذی خشکش کنید.

22. ماساژ دادن مرغ: وقتی مرینیت رو به مرغ میمالید، خوب ماساژش بدید تا مواد به همه جای مرغ برسه.

23. روغن مایع: اضافه کردن کمی روغن مایع به مواد مرینیت، باعث میشه مرغ براق تر بشه.

24. سس باربیکیو: بهره‌گیری از سس باربیکیو در طول پخت، یه طعم دودی و خوشمزه به مرغ میده.

25. آب نارنج: اگه آبلیمو ندارید، میتونید از آب نارنج استفاده کنید.

26. پودر پیاز: پودر پیاز هم مثل پودر سیر، طعم خوبی به مرغ میده.

27. تهویه فر: در طول پخت، چند بار در فر رو باز و بسته نکنید، چون باعث میشه دمای فر پایین بیاد.

28. استراحت دادن مرغ: بعد از اینکه مرغ پخت، چند دقیقه بذارید استراحت کنه و بعد سروش کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. جالبه که خیلی از این نکات رو قبلا امتحان کردم اما بعضی از چیزها رو تازه میخونم. یاد گرفتن ترکیب آبلیمو و کره روی مرغ واقعن جواب میده، مخصوصا اگه مرغ رو چند بار با این مخلوط چرب کنی. یک بار به اشتباه هر ده دقیقه در فر رو باز میکردم که ببینم چطور داره میپزه، ولی آخرش مرغم خشک شد. حالا فهمیدم چرا. درباره سس باربیکیو هم یه سوال داشتم – این سس رو از اول باید به مواد مرینیت اضافه کرد یا نزدیک پایان پخت روی مرغ بمالیم؟ و اینکه کدوم مارک باربیکیو رو بیشتر توصیه میکنید؟ اگه کسی مرغ رو با عسل و آب پرتقال امتحان کرده تجربه اش رو بگه، همیشه میخوام بدونم طعمش چه جور میشه. گاهی اوقات سبزیجات دور مرغ میریزم اما سیب زمینی ها زودتر از مرغ میپزه، چجوری زمان بندی رو تنظیم کنیم؟

پاسخ دادن به پریا لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا