نی‌ نی سایت

گلاب در مرغ: جادوی عطر و طعم یا اشتباه رایج؟





گلاب در مرغ: تجربه های نی نی سایت

بهره‌گیری از گلاب در پخت مرغ، موضوعی است که همواره مورد بحث و تبادل نظر بوده است. در این پست، به بررسی ۲۵ مورد از تجربیات کاربران نی نی سایت در این زمینه می‌پردازیم تا دیدگاه‌های مختلف را در کنار هم داشته باشیم.

این تجربیات طی جستجو در تاپیک‌های مختلف نی نی سایت جمع‌آوری شده‌اند و نظرات متفاوتی را در بر می‌گیرند. برخی از کاربران طعم و عطر مرغ را با گلاب بسیار دوست دارند، در حالی که برخی دیگر معتقدند گلاب طعم مرغ را خراب می‌کند.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • کاربر ۱:

    من همیشه کمی گلاب به مرغم اضافه می‌کنم. واقعا عطر بی‌نظیری بهش میده.
  • کاربر ۲:

    اصلا گلاب دوست ندارم. مرغ رو تلخ می‌کنه.
  • کاربر ۳:

    من برای مرغ شکم پر حتما گلاب می‌زنم. طعمش فوق العاده میشه.
  • کاربر ۴:

    یه بار امتحان کردم، اصلا خوشم نیومد. دیگه تکرار نکردم.
  • کاربر ۵:

    من برای از بین بردن بوی زهم مرغ از گلاب استفاده می‌کنم.
  • کاربر ۶:

    گلاب رو با زعفرون قاطی می‌کنم و میریزم روی مرغ. عالی میشه.
  • کاربر ۷:

    به نظر من گلاب طعم مرغ رو زیادی شیرین می‌کنه.
  • کاربر ۸:

    من همیشه به مرغ ترش شمالی گلاب اضافه می‌کنم. طعمش محشره.
  • کاربر ۹:

    فقط یه کوچولو گلاب اضافه کنید، زیادش مزه رو خراب می‌کنه.
  • کاربر ۱۰:

    من برای مرغ مجلسی حتما گلاب می‌زنم. خیلی خوشمزه میشه.
  • کاربر ۱۱:

    مامانم همیشه توی مرغ گلاب میریزه. دیگه عادت کردم.
  • کاربر ۱۲:

    به نظر من سلیقه‌ایه. یکی دوست داره، یکی دوست نداره.
  • کاربر ۱۳:

    من به جای گلاب، عرق بهار نارنج استفاده می‌کنم.
  • کاربر ۱۴:

    من برای مرغ زعفرانی گلاب می‌زنم. عطرش فوق العاده میشه.
  • کاربر ۱۵:

    من هیچ وقت گلاب توی مرغ نریختم. میترسم بد بشه.
  • کاربر ۱۶:

    من برای اینکه مرغم خشک نشه، کمی گلاب بهش اضافه می‌کنم.
  • کاربر ۱۷:

    گلاب رو تو مراحل آخر پخت اضافه کنید که عطرش از بین نره.
  • کاربر ۱۸:

    من فقط برای مرغ‌هایی که تو فر درست می‌کنم گلاب می‌زنم.
  • کاربر ۱۹:

    من شنیدم گلاب برای از بین بردن سردی مرغ خوبه.
  • کاربر ۲۰:

    من به مرغی که با آلو درست می‌کنم گلاب می‌زنم.
  • کاربر ۲۱:

    گلاب رو خیلی کم استفاده کنید. زیادیش ممکنه سردرد بیاره.
  • کاربر ۲۲:

    من گلاب رو با آبلیمو و روغن زیتون قاطی می‌کنم و میریزم روی مرغ.
  • کاربر ۲۳:

    به نظر من گلاب برای مرغی که با سبزیجات معطر درست میشه مناسبه.
  • کاربر ۲۴:

    من برای مرغی که با گردو و انار درست می‌کنم گلاب می‌زنم.
  • کاربر ۲۵:

    من به مرغ آبپز اصلا گلاب نمیزنم.

همانطور که مشاهده کردید، نظرات در مورد بهره‌گیری از گلاب در مرغ بسیار متفاوت است. برخی از کاربران از طعم و عطر آن لذت می‌برند، در حالی که برخی دیگر آن را نمی‌پسندند.

به نظر می‌رسد که میزان بهره‌گیری از گلاب، نوع مرغ و سایر مواد تشکیل دهنده غذا، همگی در نتیجه نهایی تاثیرگذار هستند. بنابراین، بهتر است قبل از بهره‌گیری از گلاب در مرغ، با دقت فکر کنید و با مقدار کم شروع کنید تا طعم مورد نظر خود را پیدا کنید.





گلاب در مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایت (25 مورد)

گلاب در مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایت (25 مورد)

1. عطر و طعم بی‌نظیر

بسیاری از کاربران نی نی سایت معتقدند که اضافه کردن گلاب به مرغ، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد. بعضی‌ها می‌گویند طعم مرغ را ملایم‌تر و دلپذیرتر می‌کند. بهره‌گیری از گلاب در مرینیت (مایه طعم‌دار کردن) قبل از پخت، نتیجه بهتری دارد. مقدار گلاب باید کم باشد تا طعم مرغ را تحت‌الشعاع قرار ندهد. بهتر است از گلاب اصل و با کیفیت استفاده شود. گلاب، عطر و بوی زهم مرغ را می‌گیرد. برای خوشمزه‌تر شدن مرغ، از ترکیب گلاب با زعفران استفاده کنید.

2. نرمی و لطافت بافت مرغ

برخی از کاربران نی نی سایت گزارش داده‌اند که گلاب باعث نرم‌تر شدن بافت مرغ می‌شود. مرغ بعد از پخت خشک نمی‌شود و آبدار می‌ماند. گلاب به حفظ رطوبت مرغ کمک می‌کند. اضافه کردن گلاب در انتهای پخت، تاثیر بیشتری بر نرمی بافت دارد. در مرغ‌های درسته که زمان پخت طولانی‌تری دارند، بهره‌گیری از گلاب برای جلوگیری از خشک شدن گوشت توصیه می‌شود. گلاب به ترد شدن پوست مرغ هم کمک می‌کند. بافت مرغ بعد از پخت، منسجم‌تر می‌شود.

3. نکات و احتیاط‌ها

مقدار زیاد گلاب، طعم مرغ را تلخ می‌کند. در بهره‌گیری از گلاب برای مرغ‌های شکم‌پر، احتیاط کنید. بهتر است ابتدا مقدار کمی گلاب را امتحان کنید و در صورت نیاز، بیشتر اضافه کنید. بعضی از افراد به گلاب حساسیت دارند، در صورت بروز حساسیت، از مصرف آن خودداری کنید. گلاب را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. از گلاب‌های صنعتی و اسانس‌دار استفاده نکنید. ترکیب گلاب با ادویه‌های مناسب (مثل زردچوبه، فلفل و دارچین) طعم بهتری ایجاد می‌کند. گلاب را می‌توان در انواع روش‌های پخت مرغ (آب‌پز، سرخ‌کردنی، کبابی و فر) استفاده کرد. برای مرغ سوخاری، بهره‌گیری از گلاب در مایه خیساندن (مایع قبل از آرد سوخاری) توصیه می‌شود.

نمایش بیشتر

‫3 دیدگاه ها

  1. حدود یه سال پیش یه بار مرغ رو توی مخلوط گلاب و زعفران خوابوندم. از اون موقع این روش یکی از ترفندهای ثابت آشپزخونه ما شده. واقعا عطری که به مرغ میده با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست، مخصوصا وقتی مرغ رو تو فر میزارم.

    یه مدت پیش مهمون داشتم و یه مرغ سوخاری درست کرده بودم که توش گلاب ریختم. هیچکس نفهمید چرا این مرغ اینقدر خوش عطر و بو شده تا این که خودم رازش رو فاش کردم. همه تعجب کردن که چرا هیچ موقع به ذهنشون نرسیده بود از گلاب استفاده کنن.

    بعضیا میگن گلاب طعم مرغ رو عوض میکنه. من اما معتقدم اگه اندازه بریزی نه تنها طعم رو خراب نمیکنه، بلکه یه حالت ملایم و دلنشین بهش میده. مثلا یه قاشق سوپخوری برای یه مرغ متوسط کاملا کافیه.

    یه بار اشتباه کردم و زیادی گلاب ریختم. مرغ مزه تندی گرفت که خیلی دوست نداشتم. از اون موقع همیشه این نکته رو یادآوری میکنم که گلاب مثل ادویه است؛ زیادش دردسرساز میشه.

    راستی، شما هم حتما تجربه هایی با گلاب تو آشپزخونه دارید. یه جورایی میتونم حدس بزنم بعضیا چه ترکیب های جالبی رو امتحان کردن. خوشحال میشم اگه چیزی توی ذهنتون هست رو هم اینجا به اشتراک بذارید.

  2. مرغ رو با گلاب بوی خونه رو عوض میکنه 😄 یک بار دو قطره بیشتر زدم شد مثل عطر فروشی ولی دفعه بعد با احتیاط کم ریختم اوضاع بهتر شد

    ایده جالبه موقع مرینیت مرغ یه ذره شیره انگور هم بزنی کنار گلاب تو ترکیب با زعفران معجزه میکنه مخصوصا تو فر

    یک نکته کوچیک اگه مرغ رو با سبزی های معطر میپزین گلاب رو آخر کار بریزین تا عطرش تو بخار نره ولی اگه ساده پختین از اول هم بشه ریخت

    احتمالا واسه مرغ های چرب گلاب بیشتر جواب میده چون خودش یه جورایی توی طبع گرم و تر میاد 😊

    یه جورایی دست به قلم شدن ماست و ترشیه این گلاب کاری 😂 یادمه اولین بار مامانم گفت مرغ ترش شمالی درست کنم بعد گلاب ریختم توش کلی تعجب کرد که چرا بوی بهار میده

پاسخ دادن به Soheil لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا