نی‌ نی سایت

19 تجربه آشپزی از نی نی سایت: راهنمای شما برای خلق طعم های دلپذیر





19 تجربه آشپزی از نی نی سایت: یک منبع الهام بخش

نی نی سایت، فراتر از یک وبسایت برای مادران، گنجینه ای از تجربیات آشپزی است. در این پست، 19 مورد از بهترین نکات و ترفندهایی را که از دل این تجربیات بیرون کشیده ایم، با شما به اشتراک می گذاریم. این نکات برای هر کسی که به آشپزی علاقه دارد، از مبتدی تا حرفه ای، مفید خواهد بود.

این تجربیات حاصل جستجو در بین هزاران پست و نظر کاربران فعال نی نی سایت است و سعی شده تا کاربردی ترین و مهمترین نکات گردآوری شود. با ما همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 1. مرینت جادویی گوشت:

    ماست، پیاز رنده شده، کمی زعفران و فلفل سیاه. گوشت را حداقل 2 ساعت قبل از پخت در این ترکیب بخوابانید تا حسابی نرم و خوش طعم شود.
  • 2. ترفند طلایی پخت برنج:

    برای جلوگیری از شفته شدن برنج، چند قطره آبلیمو به آب در حال جوش اضافه کنید.
  • 3. راز خوشمزگی قورمه سبزی:

    سبزی قورمه را خوب سرخ کنید، اما مراقب باشید نسوزد. نیم ساعت آخر پخت، یک تکه یخ به خورشت اضافه کنید تا روغن بیندازد.
  • 4. طعم دهنده های طبیعی:

    به جای بهره‌گیری از عصاره های مصنوعی، از ادویه های تازه و معطر مثل رزماری، آویشن و پونه کوهی استفاده کنید.
  • 5. پیاز داغ مجلسی:

    برای داشتن پیاز داغ طلایی و یکدست، پیازها را نازک و یکنواخت خرد کنید و در روغن فراوان سرخ کنید.
  • 6. راز سیب زمینی سرخ کرده ترد:

    سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن، چند دقیقه در آب سرد و نمک خیس کنید.
  • 7. جلوگیری از بوی بد کلم:

    هنگام پخت کلم، یک تکه نان خشک در قابلمه قرار دهید تا بوی نامطبوع آن را جذب کند.
  • 8. طعم متفاوت کتلت:

    برای اینکه کتلت شما خوشمزه تر شود، مقداری پیاز داغ و سبزیجات معطر به آن اضافه کنید.
  • 9. نرم کردن سینه مرغ:

    سینه مرغ را قبل از پخت با بیفتک کوب بکوبید تا نرم شود و سریعتر بپزد.
  • 10. رفع شوری غذا:

    اگر غذایتان شور شد، یک تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید تا نمک اضافی را جذب کند.
  • 11. تهیه سس بشامل حرفه ای:

    برای اینکه سس بشامل شما گلوله گلوله نشود، آرد را در کره تفت دهید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  • 12. پخت کیک اسفنجی پف دار:

    تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا حجم آنها دو برابر شود و کیک شما حسابی پف کند.
  • 13. جلوگیری از ترک خوردن رویه کیک:

    حرارت فر را تنظیم کنید و کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید.
  • 14. راز خوشمزگی عدس پلو:

    عدس ها را قبل از پخت کمی تفت دهید تا طعم بهتری پیدا کنند.
  • 15. تزئین غذا با خلاقیت:

    از سبزیجات رنگارنگ و سس های مختلف برای تزئین غذا استفاده کنید تا اشتهای افراد را تحریک کنید.
  • 16. بهبود طعم سوپ:

    برای غلیظ تر شدن سوپ، یک قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • 17. تهیه خمیر پیتزا خانگی:

    برای داشتن خمیر پیتزا ترد و خوشمزه، از آرد مخصوص پیتزا و کمی روغن زیتون استفاده کنید.
  • 18. نگهداری از سبزیجات تازه:

    سبزیجات را در یک کیسه پلاستیکی در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا تازه بمانند.
  • 19. جایگزین های سالم برای روغن:

    به جای روغن های اشباع شده، از روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتابگردان استفاده کنید.

آشپزی یک هنر است و با تمرین و تجربه می توان در آن پیشرفت کرد. از امتحان کردن دستورهای جدید نترسید و از اشتباهات خود درس بگیرید.







تجربیات آشپزی نی نی سایتی: 19 نکته طلایی!


تجربیات آشپزی نی نی سایتی: 19 نکته طلایی!

رازهای خوشمزه شدن قیمه نذری

یه کاربر نی نی سایتی میگفت برای خوشمزه شدن قیمه نذری، لپه رو حتما از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. یه نکته دیگه هم اینه که گوشت رو با پیاز داغ فراوون تفت بدید تا رنگش خوب برگرده و بوی زخم گوشت از بین بره. زعفران دم کرده غلیظ رو هم فراموش نکنید، معجزه میکنه!اضافه کردن یه قاشق چایخوری دارچین هم عطر بی‌نظیری به قیمه میده. رب رو هم خوب تفت بدید تا رنگ باز کنه و خامی‌ش گرفته بشه. یادتون باشه آب کم کم اضافه کنید و اجازه بدید خورشت با حرارت ملایم جا بیفته. آخر سر هم یه کوچولو گلاب اضافه کنید که هوش از سر میبره!

ترفند پخت برنج مجلسی

برای پخت برنج مجلسی و دون دون، برنج رو قبل از پخت چند بار بشورید تا آبش زلال بشه. حتما از آب نمک به اندازه استفاده کنید، نه خیلی شور نه خیلی بی‌نمک. موقع جوشیدن برنج، یه قاشق روغن مایع بهش اضافه کنید تا به هم نچسبه. وقتی برنج رو آبکش کردید، اجازه بدید آبش خوب کشیده بشه. برای ته دیگ، از سیب زمینی ورقه شده یا نون لواش استفاده کنید. روی برنج آب و روغن بریزید و دم‌کنی بذارید. حرارت رو اول زیاد کنید تا بخار کنه، بعد کم کنید تا آروم آروم دم بکشه.

طرز تهیه یک املت فرانسوی عالی

املت فرانسوی یه صبحونه سریع و خوشمزه‌ست. برای یه املت عالی، تخم مرغ‌ها رو با چنگال خوب هم بزنید. یه کم شیر یا خامه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید تا لطیف‌تر بشه. از تابه نچسب استفاده کنید و با کره تابه رو چرب کنید. مخلوط تخم مرغ رو توی تابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید. وقتی املت نیم‌بند شد، یه کم پنیر پیتزا یا پنیر خامه‌ای وسطش بذارید. املت رو از وسط تا کنید و اجازه بدید پنیر آب بشه. با سبزیجات تازه تزیین کنید و نوش جان کنید!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. سرخ کردن پیاز داغ با حرارت ملایم و روغن زیاد واقعا رنگ و طعمش رو عالی می کنه.

    اگه موقع پخت کلم یه تکه سیب زمینی بذارید بوی بد رو می گیره ولی نون خشک بهتر جواب میده.

    برای خمیر پیتزا اینبار می خوام به جای شیر از آب استفاده کنم ببینم چه شکلی می شه.

    من سیب زمینی رو با آب نمک خیس می کنم ولی این ترفند آب سرد هم جالبه باید امتحانش کنم.

    کتلت رو با سبزیجات معطر درست کردم ولی زدن پیاز داغ بهش فکر خوبیه برای دفعه بعد.

    زعفرون تو مرینیت گوشت معجزه می کنه الان فهمیدم چرا غذای مادر بزرگ همیشه اینقدر خوشمزه بود.

    یه بار سس بشامل درست کردم گلوله شد بعد فهمیدم باید شیر رو کم کم اضافه کنم.

پاسخ دادن به Peyman لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا